Tilaajan on tutustuttava ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja palautusehtoihin. Ostaessaan tuotteita verkkokaupasta, asiakas hyväksyy ehdot. Kellon Lume Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitus- ja palautusehtojaan.

 

Toimitusaika:

Arvioitu toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on normaalisti 2-5 arkipäivää. Emme ota vastuuta kuljetusliikkeestä, tavarantoimittajasta, asiakkaasta tai muusta tekijästä johtuvista toimituksen myöhästymisistä.

 

Toimitustavat:

Toimitustapoina verkkokaupassamme on DHL toimitus kotiovelle sekä toimitus lähipostiin. Pidätämme oikeuden käyttää tarvittaessa myös muita toimittajia vastaavalla palvelulla. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. Mikäli haluat toimituksen johonkin muuhun maahan, ota yhteys asiakaspalveluumme.

 

Toimituskulut:


Toimituskulut- ja palautuskulut ovat asiakkaalle maksuttomat.

 

Toimituksen viivästyminen:


Kellonlume.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä. Emme vastaa myöskään viivästyneen toimituksen tai muun tilaukseen liittyvän tekijän aiheuttamista välillisistä tai välittömistä haitoista.

 

Henkilötiedot:

Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Kellon Lume Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojen käyttöä koskeva tietosuojaseloste on nähtävissä kohdassa tietosuojaseloste.

 

Reklamaatiot:

Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)kellonlume.fi tai kellonlume.fi sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Kun vastaanotat paketin, tarkista ensimmäisenä paketti ulkoisesti nähdäksesi, onko niissä mitään merkkejä vaurioitumisesta. Näitä voivat olla esimerkiksi kuhmut, lommot, reiät, tai muut merkit, jotka viittaavat tavaran vahingoittumiseen. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan vastuulla on ilmoittaa tästä välittömästi kuljetuksen suorittajalle paketin vastaanottamisen yhteydessä. Kuljetuksen kuittaamisen jälkeen tuote on asiakkaan vastuulla. Mikäli asiakas ei ole paketin vastaanottamisen yhteydessä ilmoittanut vahingoista ja allekirjoittanut paketin olevan ulkoisesti vahingoittunut, kuljetusvahinkoilmoitus hylätään.

 

Hinnat:

Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat ovat euroissa. Kellon Lume Oy pidättää oikeuden muuttaa hintojaan.

 

Kaupan peruminen Kellon Lume Oy:n osalta:

Kellon Lume Oy:llä on oikeus perua mikä tahansa kellonlume.fi sivustolla tapahtuva kauppa, mikäli siihen on syy. Syy voi olla esimerkiksi selkeä hintavirhe, tuotteen saatavuus, virheellinen varastotilanne tai muu syy joka tekee kaupan perumisesta tarpeellista.

 

 

Palautusoikeus:


Kellonlume.fi verkkokaupasta ostettavia tuotteita koskee lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakkaan on tutustuttava näihin palautusehtoihin ennen palautusta ja toimittava niiden mukaisesti.


Tuotteen palauttaminen/kaupan peruminen asiakkaan osalta:

 

Kuluttajansuojalain mukaisesti etämyynnin tilaus on mahdollista peruuttaa ja palauttaa 14 vuorokauden sisällä. Palautus ja kaupan peruminen on asiakkaalle maksutonta. Palauttamisesta on aina ilmoitettava myyjälle. Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä peruuttamisena. Kuluttajan on palautettava tuotteet viimeistään 14 vuorokauden kuluessa kaupan peruuttamisesta.Palautusohje:


1. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)kellonlume.fi tai verkkosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Lähetämme sinulle vastauksena palautusnumeron.

 

2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Voit käyttää samaa pakkausta jossa olet vastaanottanut tuotteet.

 

3. Merkitse pakkaukseen seuraavat tiedot:

<Palautusnumero>

Kellon Lume Oy

Asiakaspalautus

Ritakierros 9 C 6

90540

 

4. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postiin tai pakettiautomaattiin

 

 

Hyvitämme tuotteen hinnan takaisin käsiteltyämme palautuksen. Käsittelyaika on 1-5 arkipäivää palautuksen vastaanottamisesta.

 

 

Toimitus- ja palautusehtoihin liittyvät kysymykset sähköpostilla info(at)kellonlume.fi