Tilaajan on tutustuttava ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja palautusehtoihin. Ostaessaan tuotteita verkkokaupasta, asiakas hyväksyy ehdot. Kellon Lume Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitus- ja palautusehtojaan.

 

Toimitusaika:

Arvioitu toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on normaalisti 2-5 arkipäivää. Emme ota vastuuta kuljetusliikkeestä, tavarantoimittajasta, asiakkaasta tai muusta tekijästä johtuvista toimituksen myöhästymisistä.

 

Toimitustavat:

Toimitustapoina verkkokaupassamme on DHL toimitus kotiovelle sekä toimitus lähipostiin. Pidätämme oikeuden käyttää tarvittaessa myös muita toimittajia vastaavalla palvelulla. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. Mikäli haluat toimituksen johonkin muuhun maahan, ota yhteys asiakaspalveluumme.

 

Toimituskulut:


Toimituskulut- ja palautuskulut ovat asiakkaalle maksuttomat.

 

Toimituksen viivästyminen:


Kellonlume.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä. Emme vastaa myöskään viivästyneen toimituksen tai muun tilaukseen liittyvän tekijän aiheuttamista välillisistä tai välittömistä haitoista.

 

Henkilötiedot:

Asiakasta koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Kellon Lume Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojen käyttöä koskeva tietosuojaseloste on nähtävissä kohdassa tietosuojaseloste.

 

Reklamaatiot:

Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)kellonlume.fi tai kellonlume.fi sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Kun vastaanotat paketin, tarkista ensimmäisenä paketti ulkoisesti nähdäksesi, onko niissä mitään merkkejä vaurioitumisesta. Näitä voivat olla esimerkiksi kuhmut, lommot, reiät, tai muut merkit, jotka viittaavat tavaran vahingoittumiseen. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan vastuulla on ilmoittaa tästä välittömästi kuljetuksen suorittajalle paketin vastaanottamisen yhteydessä. Kuljetuksen kuittaamisen jälkeen tuote on asiakkaan vastuulla. Mikäli asiakas ei ole paketin vastaanottamisen yhteydessä ilmoittanut vahingoista ja allekirjoittanut paketin olevan ulkoisesti vahingoittunut, kuljetusvahinkoilmoitus hylätään.

 

Maksupalvelutarjoaja:

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Kellonlume.fi -verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Kellonlume.fi -verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Hinnat:

Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat ovat euroissa. Kellon Lume Oy pidättää oikeuden muuttaa hintojaan.

 

Kaupan peruminen Kellon Lume Oy:n osalta:

Kellon Lume Oy:llä on oikeus perua mikä tahansa kellonlume.fi sivustolla tapahtuva kauppa, mikäli siihen on syy. Syy voi olla esimerkiksi selkeä hintavirhe, tuotteen saatavuus, virheellinen varastotilanne tai muu syy joka tekee kaupan perumisesta tarpeellista.

 

 

Palautusoikeus:


Kellonlume.fi verkkokaupasta ostettavia tuotteita koskee lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakkaan on tutustuttava näihin palautusehtoihin ennen palautusta ja toimittava niiden mukaisesti.


Tuotteen palauttaminen/kaupan peruminen asiakkaan osalta:

 

Kuluttajansuojalain mukaisesti etämyynnin tilaus on mahdollista peruuttaa ja palauttaa 14 vuorokauden sisällä. Palautus ja kaupan peruminen on asiakkaalle maksutonta. Palauttamisesta on aina ilmoitettava myyjälle. Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä peruuttamisena. Kuluttajan on palautettava tuotteet viimeistään 14 vuorokauden kuluessa kaupan peruuttamisesta.Palautusohje:


1. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)kellonlume.fi tai verkkosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Lähetämme sinulle vastauksena palautusnumeron.

 

2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Voit käyttää samaa pakkausta jossa olet vastaanottanut tuotteet.

 

3. Merkitse pakkaukseen seuraavat tiedot:

<Palautusnumero>

Kellon Lume Oy

Asiakaspalautus

Puistokatu 10 A 22

90120 Oulu

 

4. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postiin tai pakettiautomaattiin

 

 

Hyvitämme tuotteen hinnan takaisin käsiteltyämme palautuksen. Käsittelyaika on 1-5 arkipäivää palautuksen vastaanottamisesta.

 

 

Toimitus- ja palautusehtoihin liittyvät kysymykset sähköpostilla info(at)kellonlume.fi